Antrenori

Suntem mai mult decât niște antrenori de fitness. Future Training oferă servicii pe viață! Future Training a fost creat cu scopul de a îmbunătăți viitorul tău. Deoarece cu toții suntem diferiți, Future Fitness oferă servicii de fitness și nutriție personalizate pentru satisfacerea nevoilor fiecărui individ în funcție de abilitățile și obiectivele acestuia.

Future Training – PT

Vasi

Merg tot timpul pe principiul “Corpul tău poate face orice! Mintea este cea care trebuie convinsă!” 
 

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport – Lucian Blaga Sibiu unde am studiat subiecte ca si Anatomia functionala, Fiziologie si Fitness,
eu sunt acel tip de antrenor care, oricât de greu ar fi antrenamentul întotdeauna reușesc sa imi motivez clienții și incerc mereu ca antrenamentul sa para mai ușor datorita stării de bine pe care o mentin pe tot parcursul activitatii.

 

Practicand de mic sport de performanta, stiu ce inseamna un antrenament de calitate, eficient si cel mai important, facut cu placere!

Future Training – PT

Adelka

De 7 ani practic în domeniul fitnessului și sunt recunoscătoare în fiecare zi, ca mi-am găsit și îmi pot urma pasiunea.

Iubesc individualitatea în fiecare antrenament, fiind perfecționista, sunt conștientă ca asta este cel mai scurt drum pentru client sa își atingă obiectivul pentru care a pășit în sala. 

Corectez cifoza (dacă lucrezi la birou, înscrie-te, astazi!), lordoza, scolioza, genovalgum, genovarum, platfus și dispoziția negativa! 

Înțeleg profund nevoile speciale a clienților, în antrenament, fiind la rândul meu o persoana pe care a salvat, la propriu, antrenamentul personalizat.
 La 16 ani am trecut de o operație de inima, și am fost informata ca nu mai am voie sa fac sport. La 20 de ani am terminat o cariera, ce m-a lăsat cu probleme mari în ceea ce privește alimentația. Practic, am pășit prima data în sală cu mari dezavantaje, cu cei 45 de kg ai mei la 1,74 cm și cu inima cât un motor de Lamborghini într-un logan. Și știi ce? Se poate! Orice se poate! Eu am putut, și tu poți!

TIMP

Antrenorii noștri asigură maximizarea timpului petrecut la antrenament. Pe cont propriu oamenii se antrenează in general fără scop, program sau cunoștințe, pe când la Future Training nu pierdem nicio secundă.

NUTRIȚIE

Antrenorii personali sunt calificați să ofere sfaturi nutriționale datorită cunoștințelor lor despre cum nutriția afectează fitnessul. Aici mai trebe completat cu ceva sa avem trei randuri la verziunea finala.

ABONAMENTE

La Future Fitness antrenorii sunt calificați in educarea clienților cum să facă exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

  • +40740911980
  • Șoseaua Alba Iulia nr 6, etaj 3, Sibiu
  • L-V 08:00-21:00, S 09:00-17:00
La Future Training antrenorii sunt calificați în educarea clienților și maximizarea sesiunilor de antrenament prin exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

YOU ARE THE CHANGE

trimite un mesaj