Antrenori

Suntem mai mult decât niște antrenori de fitness. Future Training oferă servicii pe viață! Future Training a fost creat cu scopul de a îmbunătăți viitorul tău. Deoarece cu toții suntem diferiți, Future Fitness oferă servicii de fitness și nutriție personalizate pentru satisfacerea nevoilor fiecărui individ în funcție de abilitățile și obiectivele acestuia.

Future Training – PT

Adelka

De 7 ani practic în domeniul fitnessului și sunt recunoscătoare în fiecare zi, ca mi-am găsit și îmi pot urma pasiunea.

Iubesc individualitatea în fiecare antrenament, fiind perfecționista, sunt conștientă ca asta este cel mai scurt drum pentru client sa își atingă obiectivul pentru care a pășit în sala. 

Corectez cifoza (dacă lucrezi la birou, înscrie-te, astazi!), lordoza, scolioza, genovalgum, genovarum, platfus și dispoziția negativa! 

Înțeleg profund nevoile speciale a clienților, în antrenament, fiind la rândul meu o persoana pe care a salvat, la propriu, antrenamentul personalizat.

 La 16 ani am trecut de o operație de inima, și am fost informata ca nu mai am voie sa fac sport. La 20 de ani am terminat o cariera, ce m-a lăsat cu probleme mari în ceea ce privește alimentația.

Practic, am pășit prima data în sală cu mari dezavantaje, cu cei 45 de kg ai mei la 1,74 cm și cu inima cât un motor de Lamborghini într-un logan. Și știi ce? Se poate! Orice se poate! Eu am putut, și tu poți!

Future Training – PT

Raul

Raul este absolvent al  Facultatii de Educatie Fizica si Sport si Master in Antrenament si Performanta Sportiva.

Setea de cunostinte si dorinta de a fi cel mai bun au stat la baza motivatiei de continua studiul individual si documentarea cu privire la cele mai noi tehnici de antrenament. 

Unul din punctele forte care il recomanda pe Raul este capacitatea lui de a te motiva, de a te ajuta sa-ti depasesti limitele, de a-ti crea “dependenta” de sport si un stil de viata sanatos.

Raul va personaliza programele de antrenament in functie de starea ta de sanatate cat si de obiectivele tale, fiind alaturi de tine la fiecare pas in drumul spre sanatate starea de bine si aspectul fizic mult dorit.

Motto-ul preferat : “Work hard in silence. Let the success make all the noise” I se potriveste lui Raul perfect.

TIMP

Antrenorii noștri asigură maximizarea timpului petrecut la antrenament. Pe cont propriu oamenii se antrenează in general fără scop, program sau cunoștințe, pe când la Future Training nu pierdem nicio secundă.

NUTRIȚIE

Antrenorii personali sunt calificați să ofere sfaturi nutriționale datorită cunoștințelor lor despre cum nutriția afectează fitnessul. Aici mai trebe completat cu ceva sa avem trei randuri la verziunea finala.

ABONAMENTE

La Future Fitness antrenorii sunt calificați in educarea clienților cum să facă exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

  • +40740911980
  • Șoseaua Alba Iulia nr 6, etaj 3, Sibiu
  • L-V 08:00-21:00, S 09:00-17:00
La Future Training antrenorii sunt calificați în educarea clienților și maximizarea sesiunilor de antrenament prin exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

YOU ARE THE CHANGE

trimite un mesaj

Partener