ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Suntem mai mult decât niște antrenori de fitness. Future Training oferă servicii pe viață! Future Training a fost creat cu scopul de a îmbunătăți viitorul tău. Deoarece cu toții suntem diferiți, Future Fitness oferă servicii de fitness și nutriție personalizate pentru satisfacerea nevoilor fiecărui individ în funcție de abilitățile și obiectivele acestuia.

Șoseaua Alba Iulia nr 6, etaj 3, Sibiu

Da, sunt locuri de parcare. Va rugam sunati la numarul de contact pentru asistenta.

Programare se face pe baza comenzii facute anterior.

Future Training are o procedura bine stabilita de asigurare a succesului antrenamentelor. Prima etapa va fi intervievierea clientului care are scop de a afla cat mai multe informatii legate de stilul de viata si nutritia saptamanala. Etapa a doua consta in stabilirea unor obiective realiste si a unui program de antrenament pe o durata stabilita de comun accord. Dupa indeplinirea acestor sarcini, incepem distractia!

O sedinta dureaza 55 de minute si include incalzirea, antrenamentul si recuperarea.

Future Training roaga toti clientii sa poarte incaltaminte si imbracaminte de sport. De asemenea, clientii vor avea nevoie de un prosop si o sticla de apa pentru asigurarea hidratarii corespunzatoare pe durata antrenamentului.

In acest caz Future Training va roaga sa prezentati o adeverinta medicala care permite participarea in activitati fizice.

La achizitia unui pachet de sedinte de minim o luna veti primi cardul FUTURE BENEFITS – pe baza caruia aveti avantaje si reduceri la serviciile si produsele partenerilor Future Training.

La Future Training antrenorii sunt calificați în educarea clienților și maximizarea sesiunilor de antrenament prin exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

YOU ARE THE CHANGE

trimite un mesaj

Partener