De ce future training?

Suntem mai mult decât niște antrenori de fitness. Future Training oferă servicii pe viață! Future Training a fost creat cu scopul de a îmbunătăți viitorul tău. Deoarece cu toții suntem diferiți, Future Training oferă servicii de fitness și nutriție personalizate pentru satisfacerea nevoilor fiecărui individ în funcție de abilitățile și obiectivele acestuia.

Educație.

La Future Training antrenorii sunt calificați in educarea clienților cum să facă exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

Formă.

Avănd un antrenor personal lângă tine demonstrând forma corectă este de neprețuit. Antrenorii noștri se asigură că clienții fac exercițiile corect și eficient, astfel asigurând maximizarea rezultatelor și reducerea șanselor de rănire.

Cerințe unice.

Cu toții suntem diferiți, iar asta înseamnă că avem abilități și cerințe diferite. Acestea pot varia de la o accidentare veche, până la o fobie care ar putea împiedica activitatea fizică.

Obiective realistice.

Cu toții am vrea să ne atingem obiectivele peste noapte. Din păcate nu este posibil, de aceea antrenorii noștri sunt capabili să stabilească obiective realistice și să te mențină în direcția potrivită.

Obiective specifice.

Pe lângă stabilirea obiectivelor realistice, antrenorii stabilesc și obiective specifice, spre exemplu îmbunătățirea nivelului de fitness pentru un anumit eveniment.

Angajament.

Aici antrenorul personal face diferența. Pe cont propriu sunt șanse mult mai mari să renunți la obiectivele tale de fitness, pe când antrenorul se dedică succesului tău. Dacă îți faci o programare cu un antrenor personal, atunci o sa te străduiești mai tare să te antrenezi decât să mergi pe cont propriu la sala de fitness.

TIMP

Antrenorii noștri asigură maximizarea timpului petrecut la antrenament. Pe cont propriu oamenii se antrenează in general fără scop, program sau cunoștințe, pe când la Future Training nu pierdem nicio secundă.

NUTRIȚIE

La Future Training pe lângă antrenori personali foarte calificați, consilierea nutrițională este inclusă gratuit! O bună nutriție garantează rezultate, iar implementarea unui stil de viață sănătos aduce rezultate care durează o viață!

Sănătate mentală

Este un fapt dovedit că exercițiile fizice îmbunătățesc sănătatea mentală și poate fi recomandat ca tratament de specialiștii din domeniu. Având un antrenor personal cu care să lucrezi dacă întâmpini dificultăți mentale poate crește nivelul de motivație prin alegerea exercițiilor care te fac mai fericit. De aceea îl poți considera ca fiind un terapeut neoficial!

Obiceiuri sănătoase

Lupta pe care o ducem împotriva viciilor poate fi dificilă dacă suntem singuri, de aceea antrenorii noștri pot sa ajute în menținerea către direcția corectă.

Flexibilitate

Antrenorii Future Training pot lucra în funcție de timpul disponibil al clienților, nu invers.Fie dimineața la prima oră, la prânz sau dupa muncă, Future Training are timp pentru clienții săi.

Provocare

Antrenorii pot să te scoată din rutina exercițiilor plictisitoare sau repetitive, sau să te ducă la următorul nivel. Un antrenor o să te provoace constant, testându-ți abilitățile.

ABONAMENTE

La Future Training antrenorii sunt calificați în educarea clienților și maximizarea sesiunilor de antrenament prin exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

La Future Training antrenorii sunt calificați în educarea clienților și maximizarea sesiunilor de antrenament prin exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

YOU ARE THE CHANGE

trimite un mesaj

Partener