Antrenori

Suntem mai mult decât niște antrenori de fitness. Future Training oferă servicii pe viață! Future Training a fost creat cu scopul de a îmbunătăți viitorul tău. Deoarece cu toții suntem diferiți, Future Fitness oferă servicii de fitness și nutriție personalizate pentru satisfacerea nevoilor fiecărui individ în funcție de abilitățile și obiectivele acestuia.

Future Training – PT

TIMP

Antrenorii noștri asigură maximizarea timpului petrecut la antrenament. Pe cont propriu oamenii se antrenează in general fără scop, program sau cunoștințe, pe când la Future Training nu pierdem nicio secundă.

NUTRIȚIE

Antrenorii personali sunt calificați să ofere sfaturi nutriționale datorită cunoștințelor lor despre cum nutriția afectează fitnessul. Aici mai trebe completat cu ceva sa avem trei randuri la verziunea finala.

ABONAMENTE

La Future Fitness antrenorii sunt calificați in educarea clienților cum să facă exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

La Future Training antrenorii sunt calificați în educarea clienților și maximizarea sesiunilor de antrenament prin exercitii fizice corespunzătoare abilităților si obiectivelor lor. De asemenea antrenorii sunt educați in programarea planurilor nutriționale și îmbunătățirea stilului de viață asftel asigurând drumul spre succes.

YOU ARE THE CHANGE

trimite un mesaj

Partener